Accountant
Administratie opzetten
Bedrijfsadvies
Belastingaangifte
Boekhouding
Contact
IB aangifte
Jaarverslag
Periodieke verwerking
Vervanging personeel
previous arrow
next arrow

Contact

Een afspraak is zo gemaakt

Het bijzondere van ABalance is dat het samen met haar zusterbedrijf Inter- Opus zowel het bedrijf kan helpen met ondernemingsvraagstukken maar ook de persoon achter de onderneming helpt met het maken van financiële keuzes. Het is onze visie dat de ondernemer niet los kan worden gezien van zijn bedrijf en omgekeerd. Helaas gebeurt dat maar al te vaak in de praktijk.

Wij beschikken over gekwalificeerde medewerkers op het vlak van accountancy en op het gebied van financiële planning. Wij streven ernaar om een klein team te blijven waardoor de kans klein is dat er steeds een ander aanspreekpunt is. Wij werken naar gelang voorkeur op verrichtingenbasis of op fee basis.

Abalance bestaat inmiddels meer dan 10 jaar, het zusterbedrijf InterOpus   zelfs al 20 jaar. Een kennismaking is altijd kosteloos. U kunt in dat gesprek uw wensen en/of aandachtspunten kenbaar maken en wellicht al de eerste hand- reikingen krijgen. Maar belangrijker is dat u bevestigd krijgt of wij bij u passen. U bent welkom.

Hulp nodig bij uw boekhouding en belastingen? U kunt bij ons terecht met veel van uw vragen. Neem hiervoor contact op met 040-2155217 of stuur een mail: info@abalance.nl

 

ABalance BV
Zevenhuizen 5
5595 XE Leende
(Regio Eindhoven)

T: 040 – 215 5 217
info@ abalance.nl