Accountant
Administratie opzetten
Bedrijfsadvies
Belastingaangifte
Boekhouding
Contact
IB aangifte
Jaarverslag
Periodieke verwerking
Vervanging personeel
previous arrow
next arrow

Over ons

Wij zijn ABalance

Mogen wij ons even kort voorstellen? ABalance is een administratie- en belastingadvieskantoor voor MKB-bedrijven en zelfstandigen in de regio Eindhoven. Geen kantoor met vele dure specialisten in dienst, dus betaal- baar. En mocht het een keer voorkomen dat er toch een specialist nodig is dan huren wij die in. We hebben daar vaste partners voor.

Wij onderscheiden ons in de rol als coach of sparringpartner voor de klant. Natuurlijk alleen als er behoefte aan is. Onze ervaringen in de afgelopen jaren is dat klanten juist hierom voor ons kiezen.

ABalance heeft een zusterbedrijf genaamd InterOpus, Financieel planners. Vanuit die klantenkring kwam steeds vaker het verzoek om de boekhouding te doen en de diverse aangiften te verzorgen. Inmiddels bestaat ABalance al meer dan 10 jaren en weten ook klanten uit andere hoeken ons te vinden.

Wij pretenderen niet alles te kunnen, daar waar nodig schakelen wij de hulp in van anderen. Daarmee blijven wij betaalbaar! wij spelen altijd open kaart en zijn volledig transparant in onze werkzaamheden en kosten. Klanten betalen ons meestal ons per uur. Voor startende ondernemers hanteren wij soms verlaagde tarieven. Wel zo handig als de onderneming nog vorm moet krijgen.

Het ABalance Team

John Willems

Oprichter en boegbeeld van ABalance. Het is mijn passie om mensen te helpen bij het nemen van belangrijke, leuke en impactvolle beslissingen.

Theo Jenneskens

Werkzaam voor voornamelijk InterOpus. Door het delen van kennis betekenisvol zijn. Waarde toevoegen. Elke keer als ik dit doel bij een klant bereik geeft me dat nog steeds veel voldoening.

Marjo Beijes

Ik help graag klanten om structuur te brengen en te houden in hun boekhouding.

Vacature (assistent) accountant

Abalance is op zoek naar een accountant. Drijvende kracht achter de administratieverwerking, samenstelling, aangiften en fiscale vraagstukken. Je hebt je eigen klantenkring en hebt ambities om op termijn je eigen onderneming in de accountancy te hebben. Oftewel, je bent iemand van het "ondernemerstype".